Hyvän tarinan ytimessä.

JO 20 VUOTTA LAATUVIESTINTÄÄ 

Kuulumme Suomen 1 000 luotettavimman ja parhaimman yrityksen joukkoon. Teemme työtämme suurella sydämellä - ja tavoitteenamme on tehdä elämästäsi ja viestinnästäsi parempaa. 

Ratkomme pulmia ja autamme löytämään asioihin uusia näkökulmia. Teemme laatusisältöjä ja autamme asiakkaitamme saamaan käyttöön koko potentiaalinsa. Samalla säästyy aikaa ja tulos paranee.

Viestintätoimisto Mediafocus on toiminut Helsingissä vuodesta 1995 alkaen. Toimisto syntyi halusta tarjota yrityksille laadukkaita ja näkemyksellisiä viestintäpalveluita. Sama into motivoi meitä edelleen. Olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Toimintamme luotettavuudesta kertoo se, että olemme jo vuosien ajan kuuluneet Suomen korkeimpaan luottoluokkaan AAA Gold, johon kuuluu vain 0,3 % suomalaisista yrityksistä. Lisäksi meillä on Suomen vahvimmat -yritykset luokitus. Kuulumme 1 000 Suomen parhaimmin menestyneen yrityksen joukkoon.

Otetaan käyttöön koko potentiaalinne!

 

Tietosuojaseloste: Käytämme henkilötietoja vain toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten asiakastilausten toimittamiseen. Tallennamme yhteistyökumppanien ja asiakkaidemme yhteystiedot ja säilytämme tietoja kolme vuotta siitä, kun yhteistyötä on viimeksi tehty.

1

Haluamme ymmärtää asiakastamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla ja suunnittelemme viestintäratkaisut asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kunnioittaen.

2

Viiden tähden iloista palvelua.  Teemme oivaltavia ratkaisuja, jotka erottuvat joukosta. Säästämme asiakkaidemme aikaa loppuun viedyllä ja hyväntuulisella palvelulla.

3

Olemme luotettavia ja kustannustehokkaita.   Pysymme sovitussa, mutta osaamme myös joustaa. Taloudellisesta luotettavuudestamme kertoo, että kuulumme Suomen Vahvimpien Platina -yritysten joukkoon, johon kuuluu vain 0,3 % yrityksistä.