Hyvän tarinan ytimessä.

EMME VAIN KERRO TARINAASI, VAAN...  

Teemme sen mieleenpainuvasti.

Emme myöskään tee vain viestintää eri kanaviin, vaan pohdimme, miten koko yrityksenne viestintäpotentiaali saadaan käyttöön.

Menestys alkaa siitä, että osaa kertoa ja kuvata oman osaamisensa ja tarinansa muita kiinnostavalla tavalla. Etsimme tarinasi ytimen ja kerromme sen innostavalla tavalla.

Tuotamme ideoita, teemme viestintäsuunnitelman ja suunnittelemme toteutuksen projekteillesi. Teemme tarvitsemasi sisällön laadukkaasti kaikkiin kanaviin.

Toteutus voi olla esimerkiksi uusi verkkosivusto, verkkosisältöä, blogeja, videotarinoita, lehtiä, kirjoja, julisteita, artikkeleita, tiedotteita, esitteitä tai valokuvia. Verkkokurssi tai verkkotesti. Sähköistä tai printtiä - tai niitä molempia. Tai jotain muuta - ihan uutta.

 

1

Haluamme ymmärtää asiakastamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla ja suunnittelemme viestintäratkaisut asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kunnioittaen.

2

Viiden tähden iloista palvelua.  Teemme oivaltavia ratkaisuja, jotka erottuvat joukosta. Säästämme asiakkaidemme aikaa loppuun viedyllä ja hyväntuulisella palvelulla.

3

Olemme luotettavia ja kustannustehokkaita.   Pysymme sovitussa, mutta osaamme myös joustaa. Taloudellisesta luotettavuudestamme kertoo, että kuulumme Suomen Vahvimpien Platina -yritysten joukkoon, johon kuuluu vain 0,3 % yrityksistä.