Hyvän tarinan ytimessä.

CORE

NINA PINJOLA

Olen Mediafocus Oy:n perustaja ja yrityksen toimitusjohtaja. Olen vuosien varrella ratkonut erilaisia viestintäpulmia sekä suunnitellut ja toteuttanut tiimimme kanssa monenlaisia korkeatasoisia julkaisukonsepteja sekä erilaisia sisältöjä lukuisiin eri medioihin, eri kanaviin ja erilaisille suomalaisyrityksille yli 20 vuoden ajan. 

Olen myös tehnyt televisiotoimittajan työtä MTV3:n eri ohjelmissa, kirjoittanut kirjoja sekä toiminut monissa erilaisissa viestintäalan tehtävissä, kuten kuvausjärjestelijänä, stailaajana, tiedotuspäällikkönä ja tuottajana. Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri, joka on viestinnän lisäksi opiskellut graafista suunnittelua Helsingin Taideteollisessa korkeakoulussa.

 etunimi.sukunimi@mediafocus.fi

MIA NORONKOSKI

Olen graafinen suunnittelija Mia Noronkoski. Minulla on pitkä kokemus lehtien suunnittelusta, uudistuksista ja taitosta. Olen työskennellyt useissa aikakauslehdissä (Kodin Kuvalehti, Eläinmaailma, Kak’sPlus, Suomen Kuvalehti, Valitut Palat), suunnitellut ja uudistanut kymmeniä yrityslehtiä, suunnitellut logoja, levynkansia, julisteita, kirjoja, vuosikertomuksia yms.

Rakastan kaunista taittoa ja huolella tekemistä. Haluan olla ylpeä jokaisesta tekemästäni työstä.

etunimi.sukunimi@mediafocus.fi

LAST BUT NOT LEAST...

Toimituspäällikkö Sami Laakso, toimittaja Minna Kalajoki ja toimittaja Vesa Ville Mattila (vv.mattilaÄTmediafocus.fi).

 
1

Haluamme ymmärtää asiakastamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla ja suunnittelemme viestintäratkaisut asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kunnioittaen.

2

Viiden tähden iloista palvelua.  Teemme oivaltavia ratkaisuja, jotka erottuvat joukosta. Säästämme asiakkaidemme aikaa loppuun viedyllä ja hyväntuulisella palvelulla.

3

Olemme luotettavia ja kustannustehokkaita.   Pysymme sovitussa, mutta osaamme myös joustaa. Taloudellisesta luotettavuudestamme kertoo, että kuulumme Suomen Vahvimpien Platina -yritysten joukkoon, johon kuuluu vain 0,3 % yrityksistä.