Hyvän tarinan ytimessä.

KIRJAT

Mitä jos tekisimme vuosikertomuksen hieman toisin? Tai tarvitseeko yrityksenne historiikin tai brändikirjan?

Vai tehdäänkö kirjakauppamyyntiin sellainen kirja, jolla saatte median myönteisen huomion hienovaraisesti ja tyylikkäästi? 

Suunnittelemme kokonaiset julkaisut ideasta valmiiksi tuotteeksi ”avaimet käteen” -periaatteella niin printtinä kuin sähköisenäkin.

Tätä mieltä olemme: ”Kirja välineenä on kokenut renessanssin. Lyhyen ja kiireisen viestinnän rinnalla se toimii hyvänä ja kaivattuna vastapainona. Sähköisenä aikana printillä voi myös erottautua.”

 

1

Haluamme ymmärtää asiakastamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla ja suunnittelemme viestintäratkaisut asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kunnioittaen.

2

Viiden tähden iloista palvelua.  Teemme oivaltavia ratkaisuja, jotka erottuvat joukosta. Säästämme asiakkaidemme aikaa loppuun viedyllä ja hyväntuulisella palvelulla.

3

Olemme luotettavia ja kustannustehokkaita.   Pysymme sovitussa, mutta osaamme myös joustaa. Taloudellisesta luotettavuudestamme kertoo, että kuulumme Suomen Vahvimpien Platina -yritysten joukkoon, johon kuuluu vain 0,3 % yrityksistä.