Laatusisältöjä
ja luovaa viestintää
jo yli 20 vuoden ajan.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Työskentelemme yhdessä alamme parhaiden toimijoiden kanssa.

Yhteistyöverkostoomme kuuluu graafikoita, videokuvaajia, maskeeraajia, toimittajia, it-toimittajia sekä kymmeniä valokuvaajia ympäri Suomea. Vanhimmat yhteistyösuhteemme ovat jatkuneet yli 15 vuoden ajan.

Etsimme jatkuvasti verkostoomme vahvan ammattitaidon ja hyvän palveluasenteen omaavia ammattilaisia. Jos uskot omaavasi meitä kiinnostavaa osaamista, ota yhteyttä Nina Pinjolaan, p. 040-510 6776 tai etunimi.sukunimi@mediafocus.fi

1

Haluamme ymmärtää asiakastamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla ja suunnittelemme viestintäratkaisut asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kunnioittaen.

2

Viiden tähden iloista palvelua.  Teemme oivaltavia ratkaisuja, jotka erottuvat joukosta. Säästämme asiakkaidemme aikaa loppuun viedyllä ja hyväntuulisella palvelulla.

3

Olemme luotettavia ja kustannustehokkaita.   Pysymme sovitussa, mutta osaamme myös joustaa. Taloudellisesta luotettavuudestamme kertoo, että kuulumme Suomen korkeimpaan AAA Gold -luottoluokkaan, johon kuuluu vain 0,3 % yrityksistä.