Laatusisältöjä
ja luovaa viestintää
jo 20 vuoden ajan.

YDINPORUKKA

NINA PINJOLA

Olen Mediafocus Oy:n perustaja ja yrityksen toimitusjohtaja. Olen vuosien varrella ratkonut erilaisia viestintäpulmia sekä suunnitellut ja toteuttanut tiimimme kanssa monenlaisia korkeatasoisia julkaisukonsepteja sekä erilaisia sisältöjä lukuisiin eri medioihin, eri kanaviin ja erilaisille suomalaisyrityksille yli 20 vuoden ajan. 

Olen myös tehnyt televisiotoimittajan työtä MTV3:n eri ohjelmissa, kirjoittanut kirjoja sekä toiminut monissa erilaisissa viestintäalan tehtävissä, kuten kuvausjärjestelijänä, stailaajana, tiedotuspäällikkönä ja tuottajana. 

Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri, joka on viestinnän lisäksi opiskellut graafista suunnittelua Helsingin Taideteollisessa korkeakoulussa.

 etunimi.sukunimi@mediafocus.fi

JASKA POIKONEN

Olen graafikko Jaska Poikonen ja vastaan useimpien eri kanaviin suunniteltujen tuotteiden ulkoasusta sekä printtituotteiden taitosta.

Hyvät lehdet tarttuvat mukaani ja seuraan alaa aktiivisesti. Olen myös kiinnostunut yritysgrafiikasta, ilmesuunnittelusta ja julkaisuista ylipäätään. Etenkin typografian, tekstin ja kuvan suhde on tärkeää onnistuneessa viestintäratkaisussa.

Rakastan työskentelyä inspiroivien ihmisten ja haasteellisten projektien parissa. Teen myös mielelläni kuvituksia ja otan valokuvia.

etunimi.sukunimi@mediafocus.fi

MUU VÄKEMME

Projektikokoonpanoissamme ovat usein mukana myös toimituspäällikkö Sami Laakso ja toimittaja Minna Kalajoki.

etunimi.sukunimi@mediafocus.fi
1

Haluamme ymmärtää asiakastamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla ja suunnittelemme viestintäratkaisut asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kunnioittaen.

2

Viiden tähden iloista palvelua.  Teemme oivaltavia ratkaisuja, jotka erottuvat joukosta. Säästämme asiakkaidemme aikaa loppuun viedyllä ja hyväntuulisella palvelulla.

3

Olemme luotettavia ja kustannustehokkaita.   Pysymme sovitussa, mutta osaamme myös joustaa. Taloudellisesta luotettavuudestamme kertoo, että kuulumme Suomen korkeimpaan AAA Gold -luottoluokkaan, johon kuuluu vain 0,3 % yrityksistä.