Laatusisältöjä
ja luovaa viestintää
jo yli 20 vuoden ajan.

COACHING

Jokainen tarvitsee joskus valmentajaa tai kanssakulkijaa.

Coaching on nyt muotisana - mutta se on myös ikuista ja toimivaa. Jo Sokrates konsultoi meitä lausuessaan kuolemattomia viisauksiaan, kuten "Ihminen, tunne itsesi. Se on kaiken viisauden alku."

Tarvitsemme jokainen joskus toista silmäparia, joka näkee kehittymismahdollisuutemme ja kysyy hyviä kysymyksiä herätellen meitä mekaanisuudestamme. Loppu onkin sitten itsestämme kiinni.  

Nykypäivän coachaus on saman asian tekemistä arjessa: kanssakulkijana ja apusilmäparina toimimista. Olipa kyseessä sitten viestinnän suunnittelu, konseptin kehittäminen, nettisivuprojekti tai oman itsensä kehittäminen, kaikki alkaa lopulta hyvien kysymysten esittämisestä ja sitä seuraavista uusista oivalluksista. Siirrytään mekaanisuudesta luovuuteen!  

 

1

Haluamme ymmärtää asiakastamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla ja suunnittelemme viestintäratkaisut asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja toiveita kunnioittaen.

2

Viiden tähden iloista palvelua.  Teemme oivaltavia ratkaisuja, jotka erottuvat joukosta. Säästämme asiakkaidemme aikaa loppuun viedyllä ja hyväntuulisella palvelulla.

3

Olemme luotettavia ja kustannustehokkaita.   Pysymme sovitussa, mutta osaamme myös joustaa. Taloudellisesta luotettavuudestamme kertoo, että kuulumme Suomen korkeimpaan AAA Gold -luottoluokkaan, johon kuuluu vain 0,3 % yrityksistä.